Svømmebriller voksen FLEX sorte/grønne

Smarte svømmebriller med let buede linser

Med Anti-dug og UV-filter

  • FLEX svømmebrillerne har let buede linser af høj kvalitet.
  • Lækagesikker pasform til alle ansigtsformer.
  • Easy Clip-spænde for hurtig regulering af hovedremmen.
  • FLEX svømmebrillerne er idelle til svømmetræning for både voksne og teenagere.
  • Lavet af: LSR, silikonegummi.

FLEX svømmebrillerne har en høj komfort og lækagesikker pasform der passer til alle ansigtsformer. Pakningen på svømmebrillerne i ét stykke er lavet af ekstremt blødt giftfri silikone fremstillet af LRS (flydende silikonegummi) for at give enestående holdbarhed og komfort. LRS er ekstremt langtidsholdbart og modstandsdygtigt over for skader og bevarer den elasticitet, der normalt går tabt, når det udsættes for høje og lave temperaturer og UV-stråler.

De let buede, specialfremstillede linser, der er lavet af skaderesistent hårdt polykarbonat af høj kvalitet, har antidug og UV-beskyttelse, hvilket giver et fremragende syn med et moderigtigt look. Linseformen er meget hydrodynamisk, hvilket er fantastisk til hårdt vand. FLEX svømmebrillerne har et let anvendeligt Easy Clip-spænde til regulering af den dobbelt hovedrem, der er monteret direkte på silikoneskørtet for større bekvemmelighed og komfort.

FLEX svømmebrillerne fås i mange forskellige farvevarianter og er et par fantastiske svømmebriller til både voksne og teenagere.