Svømmebriller voksen BORA lyseblå

Smarte maskebriller med fremragende udsyn

Med Anti-dug og UV-filter

  • BORA maskebrillerne har vandfast forsegling og egner sig godt til svømning og vandsport.
  • Maskebrillerne har store linser af skaderesistent, hårdt polykarbonat.
  • BORA maskebrillerne har QuickFit-stropspænder for hurtig justering.
  • Maskebrillerne fås i flere spændende farvekombinationer og med tonede og klare linser. 
  • Lavet af: LSR, silikonegummi.

BORA maskebrillernes pakning består af ét stykke, lavet af ekstremt blødt, giftfrit silikone fremstillet af LSR ( flydende silikonegummi), for at give enestående holdbarhed og komfort. LSR er ekstremt langtidsholdbart og modstandsdygtigt over for skader og bevarer sin elasticitet, som normalt går tabt, når det udsættes for høje og lave temperaturer og UV-stråler. BORA maskebrillerne giver en meget sikker (på grund af den lave volumen inde i brillen og de anvendte materialer), høj komfort og lækagesikker pasform til alle ansigtsformer.

De store, specialfremstillede linser af skaderesistent, hårdt polykarbonat af høj kvalitet har antidug- og UV-beskyttelse, fremragende synsfelt og et moderigtigt look. Brilleformen er meget hydrodynamisk, fantastisk til hårdt vand, og det sporty design holder sig tæt på ansigtet og hjælper med at eliminere vibrationer skabt af hurtig hastighed i vandet.

BORA maskebrillerne har QuickFit-stropspænder, der er nemme og hurtige at bruge, og som hjælper med hurtig og præcist at justere stroppens længde for at maksimere komforten. BORA maskebrillerne findes i flere forskellige farvekombinationer og er et perfekt valg til båden indendørs og udendørs svømmere, der sætter pris på komfort og har brug for et fremragende synsfelt.