Snorkel SAMOS, gul

Snorkel SAMOS, gul

Kvalitets snorkel til yngre brugere.

SAMOS snorklen er designet til yngre brugere og kvinder, og har nogle af de mest innovative løsninger, der bruges i snorkler. ULTRA-DRY systemet afviser vandsprøjt, takket være et lille kammer i den øverste ventil. Et flydende element indeni, tillader kun luft at nå dykkerens mund. Så snart den øverste ventil er nedsænket i vand, blokerer flydeelementet adgangen til snorklenes hovedkammer og forhindrer dermed vand i at finde vej til mundstykket.

Hvis der alligevel siver vanddråber ind, samles de i udrensningskammeret i bunden af snorklen. Derfra kan de enten sive ud af envejsudstødningsventilen eller blæses ud gennem ventilen med en minimal indsats fra dykkerens side.

SAMOS´hovedkammer har et stort rør, der er designet til at gøre det nemt at trække vejret. Det anatomisk designede mundstykke i silikone i høj kvalitet, er bøjet mod dykkerens mund for at give overlegen komfort. Den forstærkede konstruktion af mundstykket er yderligere forstærket for at garantere høj holdbarhed.

SAMOS snorklen har en roterende, højdejusterbar clips, som er nem at bruge, og som kan bruges til hurtigt og komfortabelt at fastgøre snorklen til maskeremmen.