Snorkel JET, sort

Snorkel JET, sort

Revolutionerende snorkel fyldt med fantastiske funktioner

JET snorklen har ULTRA-DRY system der afviser vandsprøjt, takket være et lille kammer i den øverste ventil. Et flydende element indeni, tillader kun luft at nå dykkerens mund. Så snart den øverste ventil er nedsænket i vand, blokerer flydeelementet adgangen til snorklenes hovedkammer og forhindrer dermed vand i at finde vej til mundstykket.

Hvis der alligevel siver vanddråber ind, samles de i udrensningskammeret i bunden af snorklen. Derfra kan de enten sive ud af envejsudstødningsventilen eller blæses ud gennem ventilen med en minimal indsats fra dykkerens side.

JETS´hovedkammer har et stort rør, der er designet til at gøre det nemt at trække vejret. Hovedrøret er let, fleksibelt og robust. Takket være denne konstruktion er muligheden for at beskadige snorklen, stærkt reduceret.

JET snorklens fleksible og behagelige mundstykke er lavet af silikone i høj kvalitet, som ikke kun er blødt og behageligt, men også holdbart takket være den særligt forstærkede struktur.

Derudover giver en bølget og fleksibel midtersektion, snorklen mulighed for at falde væk fra ansigtet, når den ikke er i brug. Desuden er den indvendige overflade af midtersektionen flad, så luftstrømmen oplever lidt modstand, og der er ingen steder, vor vandet kan samle sig.

Den aftagelige, drejelige og højdejusterbare QuickRELEASE-clips til maskeremmen gør det usædvanligt nemt at fastgøre den. Snorklens form er flad og ergonomisk, hvilket minimerer dens modstand under vandet.