Snorkel ELBA, gul

Snorkel ELBA, gul

Kvalitets snorkel med spændede funktioner

ELBA snorklen er udstyret med ULTRA-DRY systemet der afviser vandsprøjt, takket være et lille kammer i den øverste ventil. Et flydende element indeni, tillader kun luft at nå dykkerens mund. Så snart den øverste ventil er nedsænket i vand, blokerer flydeelementet adgangen til snorklenes hovedkammer og forhindrer dermed vand i at finde vej til mundstykket.

Hvis der alligevel siver vanddråber ind, samles de i udrensningskammeret i bunden af snorklen. Derfra kan de enten sive ud af envejsudstødningsventilen eller blæses ud gennem ventilen med en minimal indsats fra dykkerens side.

ELBAS´ fleksible og behagelige, anatomisk designede mundstykke, er lavet af silikone af høj kvalitet som ikke kun er blødt og behageligt, men også holdbart takket være den specielt forstærkede struktur. Mundstykket er også vinklet mod dykkerens mund, hvilket yderligere øger komforten ved brug. Derudover har en bølget fleksibel midtersektion en flad overflade indeni, som forhindrer vand i at samle sig inde i den og desuden gør vejrtrækningen lettere.                               

ELBA snorklen har en roterende, højdejusterbar clips, som er nem at bruge, og som kan bruges til hurtigt og komfortabelt at fastgøre snorklen til maskeremmen.