PONCHO til voksne mørkeblå str. L 90x220 cm.

Smart PONCHO til voksne

Ideel til vinterbadning, surfing, triathlon eller bare en tur til strand eller pool.

  • Hurtigtørrende - mikrofiber frigører hurtigt absorberet fugt.
  • Super absorberende - takket være den specielle fiberstruktur absorberer den hurtigt vand.
  • Ekstrem blød - strukturen i stoffet gør ponchoen fluffy og blød at røre ved.
  • Let og kompakt - på trods af høj vandabsorption betyder ponchoens struktur at den er let og fylder lidt, når den er foldet sammen.
  • Knapper i siden - takket være trykknapperne i siden er ponchoen nem at bruge, og når den er åbnet, kan den også bruges som håndklæde.
  • Praktisk - den fungerer godt efter et bad, og gør det lettere at skifte tøj og holde varmen.

Ponchoen i mikrofiber er designet med tanke på dem der elsker vand. Den vil fungere godt ved poolen, på stranden eller derhjemme.

Ponchoen er også en fantastisk løsning til vinterbadning, surfing eller triathlon. Den praktiske kængurulomme på forsiden af ponchoen giver dig mulighed for at varme kolde hænder og opbevare vigtige ting som telefon eller pung.

Takket være sidelukningerne kan ponchoen foldes ud og bruges som håndklæde. Med sidelukningerne kan du også skifte tøj under ponchoen, nemt og diskret.
Hætten hjælper med at tørre dit hår og beskytter dit hoved mod vinden. Materialet i ponchoen er ekstremt absorberende og behageligt at røre ved, men alligevel hurtigtørrende. Mikrofiber stoffet med en tykkelse på 400 g. beskytter din krop godt mod vind og kulde.