Dykkermaske ULTIMA, sort

"Rammeløs" maske med ultralet og behagelig pasform

Dykkermaske med lav profil og enkelt linse.

ULTIMA er en "rammeløs" dykkermaske med meget lav profil og en enkelt 4 mm. linse af hærdet glas. Manglen på ekstra ramme over næsen og den formede linse, øger komforten og synet. Silikoneskørtet er støbt omkring linsen og skaber en sømløs forbindelse. Takket være den rammeløse konstruktion kan ULTIMA masken foldes fladt sammen, så den f.eks. kan bruges som en ekstra maske, der opbevares i en dykkerjakkelomme.

ULTIMAS´ pakning og rem er lavet af blødt, elastisk, ugiftigt og skalderesistent flydende silikonegummi (LSR). Dette materiale forlænger maskens levetid, øger dens holdbarhed og maksimerer komforten. LSR er meget modstandsdygtigt over for UV-stråler og skiftende temperaturer, og derfor mister det ikke sin elasticitet med tiden. Desuden forhindrer brugen af sort silikone, misfarvning.

Pakningen på masken har dobbelt forsegling, som gør den næsten helt lækagesikker og gør det muligt at blæse vand, der siver ind, ud af masken, selv under vand. Derudover er silikonen på næsedelen mat og let ru, så dykkeren kan holde godt fast på næsen, selv med handsker på. Det hjælper i høj grad med at udligne trykket i ørerne under dykning.

Ergonomiske spænder (QuickFIT-system) gør det nemt at justere remmen og garanterer, at masken ikke løsner sig under dykket. Spænderne er monteret direkte på skørtet, så de kan foldes ind i masken under opbevaring eller transport for at minimere maskens dimensioner og reducere risikoen  for at beskadige spænderne. Alt dette og en bred rem, der er delt på bagsiden, giver overlegen komfort, stabilitet og hydrodynamik under dykket og forbedrer skørtets vedhæftning til ansigtet. 

Leveres i praktisk æske.