Dykkermaske og Snorkel sæt VANUA+BORNEO, sort

Dette snorkelsæt er et perfekt valg til både teenagere og voksne.

Snorkelsættet er fyldt med moderne funktioner og vil tilfredsstille selv de mest krævende snorkelentusiaster og gøre alle snorkelture endnu mere spændende. Sættet er pakket i en genanvendelig, praktisk netpose.

VANUA masken er en "rammeløs" maske med meget lav profil og dobbelt linse, der giver en ultralet og behagelig pasform. Manglen på ekstra ramme over næsen og den formede linse øger komforten og synet. Silikoneskørtet er støbt omkring linsen og skaber en sømløs forbindelse. Takket være den rammeløse konstruktion kan VANUA-masken foldes fladt sammen, så den f.eks. kan bruges som hjælpemaske i lommen på en dykkerjakke.

VANUAS pakning og strop er lavet af blødt, elastisk, ikke-giftigt og skadesresistent flydende silikonegummi (LSR). Dette materiale forlænger maskens levetid, øger dens holdbarhed og maksimerer komforten. LSR er meget modstandsdygtigt over for UV-stråler og skiftende temperaturer, og derfor mister det ikke sin elasticitet med tiden. Desuden forhindrer brugen af sort silikone misfarvning. Pakningen på masken har en dobbelt forsegling, som gør det næsten helt lækagesikkert og gør det muligt for vand, der siver ind, at blive blæst ud af masken, selv under vand.

Ergonomiske spænder (QuickFIT-system) gør det nemt at justere remmen og garanterer, at masken ikke løsner sig under et dyk. Spænderne er monteret direkte på skørtet, så de kan foldes ind i masken under opbevaring eller transport for at minimere maskens dimensioner og reducere risikoen for at beskadige spænderne.

Alt dette og en bred rem, der er delt på bagsiden, giver overlegen komfort, stabilitet og hydrodynamik under dykket samt forbedrer skørtets vedhæftning til ansigtet.