Dykkermaske og Snorkel sæt MANUS+BORNEO, sort

Dette snorkelsæt er et perfekt valg til både teenagere og voksne.

Snorkelsættet er fyldt med moderne funktioner og vil tilfredsstille selv de mest krævende snorkelentusiaster og gøre alle snorkelture endnu mere spændende.

MANUS masken er en maske med dobbelt linse, som passer til en bred vifte af ansigtsformer. Det innovative design og den optimalt vinklede og placerede linse, der er lavet af hærdet glas, giver et enestående synsfelt i alle retninger, især nedad.

MANUS´pakning og strop er lavet af blødt, elastisk, ikke-giftigt og skaderesistent flydende silikonegummi (LSR). Dette materiale forlænger maskens levetid, øger dens holdbarhed og maksimerer komforten. LSR er meget modstandsdygtig over for UV-stråler og skiftende temperaturer, og derfor mister det ikke sin elasticitet med tiden. Desuden forhindrer brugen af sort silikone, misfarvning.

Pakningen på snorkelsættet har en dobbelt forsegling, som gør det næsten helt lækagesikkert og gør det muligt for vand, der siver ind, at blive blæst ud af masken, selv under vand. Ergonomiske spænder (QuickFIT-system) gør det nemt at justere remmen og garanterer at masken ikke løsner sig under et dyk. Spænderne er monteret direkte på skørtet, så de kan foldes ind i masken under opbevaring eller transport for at minimere maskens dimensioner og reducere risikoen for at beskadige spænderne.

Alt dette, samt en bred rem, der er delt på bagsiden, giver overlegen komfort, stabilitet og hydrodynamik under dykket, samt forbedrer vedhæftning til ansigtet.