Dykkermaske og Snorkel sæt JAVA+ELBA, gul

Dette snorkelsæt er et perfekt valg til både teenagere og voksne.

Snorkelsættet er fyldt med moderne funktioner og vil tilfredsstille selv de mest krævende snorkelentusiaster og gøre alle snorkelture endnu mere spændende. Sættet er pakket i en genanvendelig, praktisk netpose.

JAVA masken er en moderne maske, der tilbyder en række spændende funktioner, som i høj grad vil forbedre undervandsoplevelsen for enhver snorkelentusiast. Den enkelte linse, der er lavet af hærdet glas, giver et fantastisk uforvrænget synsfelt. JAVA masken er udstyret med en silikonepakning og en bred, behagelig silikonestrop, som tilsammen garanterer perfekt pasform.

Derudover gør en ventil i næsesektionen det muligt for dykkeren at fjerne vand fra masken, selv under vand. QuickFIT-spænder giver brugeren mulighed for hurtigt og præcist at justere stroppens længde.

ELBA snorklen har en udluftningsventil i bunden og en topventil, der også forhindrer vand i at sprøjte ind i snorklen. Det buede design med lav profil forhindrer vand i at trænge ind, når snorklen er neddykket, og giver samtidig en fremragende vejrtrækning ved overfladen. Mundstykket i silikone er buet mod dykkerens mund for ekstra komfort, og det justerbare spænde giver perfekt pasform.