Dykkermaske ERGO, gul

Letvægts dykkermaske med bredt synsfelt.

Delt frontlinse og to sidelinser giver uovertruffent perifert udsyn


Letvægtsmasken ERGO har et panoramaudsyn i fire dele med delt frontlinse og to sidelinser. Den indeholder også let, men robust hærdet glas med en krystalklar linse, som yderligere bidrager til denne maskes unikke design.

ERGOS´ pakning og strop er lavet af blød, elastisk, giftfri og skadesresistent flydende silikone (LSR). Dette materiale forlænger maskens levetid, øger dens holdbarhed og maksimerer komforten. LSR er meget modstandsdygtigt over for UV-stråler og skiftende temperaturer, og derfor mister det ikke sin elasticitet med tiden. Gennemsigtigheden af det LSR, der bruges i Ergo, øger synligheden yderligere og udvider det synsfelt, som denne maske tilbyder.

Pakningen på masken har en dobbelt forsegling, som gør den næsten helt lækagesikker og gør det muligt at blæse vand, der siver ind, ud af masken, selv under vand.

Ergonomiske spænder (QuickFIT-system) gør det nemt at justere remmen og garanterer, at masken ikke løsner sig under dykning. Spænderne er monteret direkte på skørtet, så de kan foldes ind i masken under opbevaring eller transport for at minimere maskens dimensioner og reducere risikoen for at beskadige spænderne. Alt dette og en ekstra bred rem, der er delt på bagsiden, giver overlegen komfort, stabilitet og hydrodynamik under dykning, samt forbedrer skørtets vedhæftning til ansigtet.

Struktureret silikone på maskens næse gør den lettere at trække af, selv med dykkerhandsker på. Et perfekt valg til dem, der ønsker et uforvrænget 180 graders udsyn.