Chat with us, powered by LiveChat
Pakkeshop kr. 39,- | Omdeling kr. 49,- | Afsendes indenfor 1-7 hverdage | 90 dages retur.

Velkommen til Aquaspeed

"Elsker du og din familie også at opholde jer ved stranden, ved poolen, i svømmehallen eller i vandlandet? Her finder du alt til mange timers sjov for jer ved vandet - et sandt Eldorado for svømmere og vandhunde."


Mangler du en ny flot dame badedragt?

Mangler du en ny flot dame badedragt?

Uanset om du er den sporty type, eller har 'til både gården og gaden', så er det vigtigt at du føler dig godt tilpas i en lækker moderne og flot badedragt.

Alle dame badedragterne har et gennemtænkt design, så du opnår bedst mulig komfort og en badedragt der holder i mange år.

Vælg den dame badedragt der passer bedst til din kropsform og stil - så du føler dig tilpas og ser bragende godt ud ved stranden eller poolen.


Din tryghed: e-mærket dansk webshop

Det skal være trygt og sikkert at handle online. Vores webshop er naturligvis e-mærket - det er en ekstra tryghed for dig. Når du handler her, så kan du være sikker på at du handler hos en dansk webshop, der overholder dansk lovgivning.

 

Skal dit barn have ny badedragt?

Skal dit barn have ny badedragt?

Badedragter til børn må gerne være farverige og i flot design. Det er vigtigt for barnet at have en badedragt der føles komfortabel og giver lyst til at blive set af andre.

Børne badedragterne har et godt fit og er i flere forskellige farver og designs - så dit barn kan helt sikkert finde sin nye favorit her.


Fast pris på fragt

Du får din pakke leveret med Postnord til den pakkeshop du vælger for kr. 39,- eller leveret hjem med Postnord for kr. 49,-

 

Få mest muligt sol på kroppen.

Få mest muligt sol på kroppen.

Et flot bikini sæt er både et flot og attraktivt outfit ved vandet, men er samtidigt det svømmetøj, der giver dig mest muligt sol på kroppen.

Bikinitoppen giver dig oftest det bedste hold på brystet, sammenlignet med en badedragt.

Vælg dit nye bikini sæt og bliv klar til at nyde solens varme stråler - uanset om det er ved vandet eller i haven om sommeren.


Sikker betaling:

Dine betalingsoplysninger er altid sikre, når du handler her.
Alle oplysninger overføres krypteret og sikkert til betalingsindløseren. Vi beder først indløseren om at hæve pengene, når din ordre er pakket og klar til Postnord.

 

Nye herre, dame eller børne badeshorts?

Nye herre, dame eller børne badeshorts?

Findes der noget bedre end et par lækre badeshorts i god kvalitet, hvor der er tænkt over designet?

Badeshorts findes både med korte og lange ben, med eller uden snøre, og med eller uden lommer - så du kan få præcis de badeshorts du sætter pris på at være iført ved stranden eller poolen.


Et godt køb: Kvalitet du kan stole på.

Alle produkter hos os er skabt til at give glæde til din hverdag ved vandet, når du sætter pris på kvalitet, komfort og design. Alle produkter er godkendt i EU og af den højeste kvalitet.

 

Undgå at skære fødderne i vandet!

Undgå at skære fødderne i vandet!

Har prøvet at være sydpå og oplevet hvor vigtigt det er at have et par gode kvalitets badesko?

Badeskoene sørger for at du ikke skærer hul på undersiden af foden når du bader og er samtidigt skridsikre så du kan bruge dem på eks. paddleboardet, i kajaken eller når du går til og fra båden.


Du skal have en god oplevelse.

Din oplevelse og tilfredshed er det vigtigste for os. Ligesom dig er vi mennesker og vi kan kun blive bedre med din hjælp. Har du ris/ros, så skriv eller ring endelig til os - vi har altid tid til at lytte og tale med dig.

 

Stå fast med et par neoprenstrømper

Stå fast med et par neoprenstrømper

Når du er i nærheden af vandet, så er der altid en risiko for at der kan være glatte overflader, der kan gøre at du falder.

De tynde neoprenstrømper giver dig et bedre fodfæste på glatte overflader, samtidigt med at de isolerer lidt fra vandets temperatur, der oftest er køligere end kroppen.

Neoprenstrømperne er også oplagte til dig der vinterbader, så du både undgår alt for meget kulde på tæerne eller falder på den glatte badebro.

 

Badesandaler - det klassiske hit!

Badesandaler - det klassiske hit!

Du har sikkert selv allerede et par... Badesandaler er ofte en del af fodtøjet i de danske hjem, de er nemme at hoppe i, giver luft til foden og er bare bekvemme.

Fodhygiejnen er ikke altid i top ved poolen eller i svømmehallen, så man kan nemt risikere at slæbe fodvorter med hjem fra svømmeturen.

Ved at hoppe i et par badesandaler, når du forlader vandet, så nedsætter du kontakten med de overflader hvor fodvorterne kan smitte fra.


Hjælp når du har brug for det.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge? Den korrekte størrelse? Eller har du brug for hjælp til at handle?
Vi sidder klar til at give dig den bedste personlige service på tlf. 73343300 eller på support@aquaspeed.dk

 

Undgå sand imellem tæerne

Undgå sand imellem tæerne

Turen fra stranden betyder oftest sand imellem tæerne, der har det med at sætte sig alle vegne.

Med et par klip klapper kan du børste tæerne af for sand på stranden og lade tæerne tørre imens du går væk fra stranden.

Klip klapper er også ideelt fodtøj i fritiden eller til at slendre henad hyggelige strandpromenader imens man nyder en kold is.


Del & deltag på #AquaspeedLife

Bliv inspireret af andre kunder og del selv dine billeder på Instagram, Facebook og Pinterest. Brug tagget #AquspeedLife på dit opslag - vi glæder os til at følge med og kommentere.

 

Se klart og undgå vand i øjnene

Se klart og undgå vand i øjnene

Du kender det sikkert efter at have svømmet i svømmehallen eller poolen; Øjnene svier af at have været udsat for kloren i vandet.

Med et par kvalitets svømmebriller, så kan du både se klart når du svømmer og samtidigt passer du på dine øjne.


Få en dejlig dag på stranden

Solen skinner, I har fri og ungerne vil på stranden for at bade og bygge sandslotte. Pak strandtasken med hele familiens svømmeudstyr og nyd en dejlig dag på stranden.

 

Badehætten holder håret tørt i vandet

Badehætten holder håret tørt i vandet

Mange steder så er det et krav at du bruger en badehætte når du skal svømme. Udover at holde håret tørt, så hjælper du også med at holde vandet rent for dig og de andre badende gæster.

Kloren i vandet kan være hårdt ved håret, uanset om det er farvet eller ej. Undgå at håret bliver til hø med en beskyttende badehætte

Matchende badehætter er også et sjovt og festligt indslag til festen eller polterabend.


Nyd ferien: Undgå turistfælderne

Det er en velkendt turistfælde at købe svømmeudstyr på ferien. Kvaliteten er oftest lav og priserne urimelige høje, når man tænker på hvad du køber. Få istedet svømmeudstyret på plads hjemmefra og brug tiden på at nyde ferien når du er afsted.

 

Oplev verden under overfladen

Oplev verden under overfladen

Havet er fuldt af spændende oplevelser under overfladen når du snorkler

Oplev de danske farvande på en helt ny måde eller se på de smukke fisk og koraller under sydens himmel.

Snorkling er for vandhunde i alle aldre, men du får den bedste oplevelse med ordentligt kvalitets snorkeludstyr der giver det bedste udsyn og tid i overfladen.


Dejlige timer ved poolen

Der er ikke noget bedre end at slappe af ved poolen, slikke sol og dyppe sig i det varme vand. Udover at huske solcremen, så er det rart at have styr på badetøj, klip klapper og badehætte hjemmefra.

 

Føl dig som en fisk i vandet!

Føl dig som en fisk i vandet!

Fiskene opnår deres fart og evne til at dreje hurtigt ved at bevæge halen. Vi mennesker er udstyret med fødder istedet for en hale - men med et par svømmefødder så kan du næsten bevæge dig ligeså hurtigt som fiskene gør.

Et par gode svømmefødder skal passe til foden og være lavet af materialer der kan holde til at blive brugt gang efter gang.


Skal familien i vandland?

Det er nærmest blevet en folkesport i danmark at tage i vandland sammen med familien. Vandlandet er en stor vandlegeplads, hvor vandrutsjebaner m.v. indbyder til timevis af leg. Har i husket badehætterne og skridsikre neoprenstrømper, så ingen falder og kommer til skade?

 

Har du alt til at pakke sportstasken?

Har du alt til at pakke sportstasken?

Når turen går til poolen, stranden eller i svømmehallen så skal sportstasken pakkes inden du tager afsted.

Har du husket et godt håndklæde, ørepropper, svømmepandebånd m.v.?

Undgå at bilsædet eller bagagerummet bliver vådt af det våde svømmetøj, hvis du bruger en sportstaske med specielt rum til det våde badetøj.


Svøm trygt i svømmehallen.

Det er dejligt at tage en hyggelig tur i svømmehallen, når det er koldt og blæsende udenfor. Her kan ungerne lære at svømme eller dykke efter vandlegetøj og de voksne kan svømme gode lange baner. Husk et par gode kvalitets svømmebriller, hvis du vil undgå sviende øjne fra kloren i vandet.

 

Oppustelig sjov ved vandet.

Oppustelig sjov ved vandet.

Er der noget mere hyggeligt end at spille bold ved vandet eller i poolen?

Det skulle måske lige være at flyde rundt i solen på en badering, lege med et oppusteligt badedyr eller føle sig tryg og sikker med et par gode badevinger?


Du skal være tilfreds.

Hvis du skal have ombyttet til anden størrelse eller fortryder dit køb, så kan du glæde dig over at du har hele 30 dages returret.